2011-04-24 ? 13:49:07

Va det någon som sa sommar?

Vädret är helt underbart här i Malmö sitter på balkongen och solar helt underbart. Blå bärs pajen är i ungnen och jag bara njuter av det härliga vädret. Det kan inte bli bättre när man är ledig, ledig imorgon också sen är det back to work. Igår var jag ute en runda på lilla torg man kan väl lätt säga att det var en händelserik kväll men väldigt härligt så en ledig dag med lugn och ro behövs verkligen.
Senare ska jag ut och äta en god middag med en speciell person så det ska bli skönt det, så till er alla med härligt väder NJUT för jag hörde att sommaren snart är här =)
Holma Kullarna, min utiskt från balkongen, denna bilden är lånad från google men det är så här det ser ut utanför. Barnen är ute och leker & springer i kullarna helt underbart. Ha en bra dag!
2011-04-23 ? 15:05:05

Falkenberg- Ullared - Ge-kås = FATTIG

Har varit i Fbg sen i Torsdags och självklart passade jag på att besöka Ullared också. Och självklart blir man fattigare efter man varit där inne. Men det blev en del shoppande där inne men det kan man gott ha. Sen har jag spenderat resten av tiden med min kära vän. Det e alltid roligt att åka tillbaka till Falkenberg man träffar på en massa kända ansikten roligt faktiskt.
2011-04-17 ? 18:17:15

Cheese Cake

När man är sjuk och inte orkar ta sig ur dörren så bakar man heheh eller jag gör iallafall. Så nu ska jag ta tag i att baka en riktigt god cheese cake, För er som har varit och käkat det på Pronto i Malmö (Bästa cheese caken) så ska jag försöka baka en lika god som den.
Detta är receptet som jag använder mig av =)

Ingredienser

8-10 port

10 Digestivekex Fullkorn
75 g Arla smör
Fyllning:
Brukar köra dubbla för att den ska bli mycket fylligare =)
500 g Arla Köket Kesella kvarg
2 dl Arla Köket crème fraiche
3 ägg
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Krossa eller mixa kexen fint. Smält smöret och rör ner smulorna. Tryck ut smulblandningen på botten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 7 min. Vispa ihop kvarg, crème fraiche och ägg till en jämn smet. Tillsätt socker, vaniljsocker. Häll smeten i formen och grädda ytterligare 35- 40 min. Låt kakan kallna.

Efter det så tar jag färsk frukt jordgubbar och hallon och lägger på kakan och sen river jag vit chocklad och häller på =) Mums

2011-04-15 ? 21:57:16

Ångest

Började jobba i veckan det var helt underbart tills jag vaknade igår med svullna halsmandlar till max. Det är bara jag som kan lyckas med sånt att bli sjuk direkt när man börjat jobba, skit jobbigt faktsikt. Jag va hos läkaren idag för att kolla min hals, mina mandlar svullnar ca 10 gånger per år minst har jätte problem med det. Men har inte vågat opererat mig för är verkligen livrädd men nu har jag bestämmt mig för att göra det orkar ej ha dessa problemen mer. Så jag väntar på en tid för en operation så jag kan bli av med skiten. Nu ska jag sova vidare, jobbade idag fastän jag var sjuk pallar ej sjukskriva mig så jag är riktigt trött sov noll i natt katastrof. Ha en mysig Fredags kväll.
2011-04-13 ? 17:05:58

I'm Back

Äntligen har jag börjat jobba, kom hem för en stund sen och det känns helt underbart att veta att man jobbat.  Aldrig aldrig mer arbetslös så länge som denna gången NEVER hatar det, jag älskar att jobba det e det bästa som finns. Så vad ska man göra nu. Lägga sig och vila lite första arbetsdagen är alltid lite tuff så Hajen!
2011-04-12 ? 17:51:00

När livet är lugnt

Jag älskar det, livet är lugnt och jag har inga som helst bekymmer om något.
Jag sitter här i min soffa och bara tar det lugnt och njuter av tystnaden i lägenheten. I bakrunden så rullar musiken på och det är en sån lugn harmonisk känsla som rinner igenom min kropp. Min kropp mår bra och mina tankar är possitiva. Imorgon börjar jag jobba igen och det ska bli så j*vla skönt. Jag har längtat efter denna dagen nu i över 2 månader och äntligen börjar allt falla på plats.
2011-04-12 ? 14:11:47

Till min bror

Varje morgon när jag vaknar så tänker jag på dig, det går inte en sekund där jag inte saknar dig. Jag vill att du ska komma hem nu, Du är så saknad. Det har gått för lång tid nu utan att du har kommit hem och för vajre dag som går så vet jag att det är en dag närmare till att du kommer hem. Jag saknar ditt leende och ditt skratt. Jag vet att jag får prata med dig rätt så ofta men fan bror det är inte samma sak. Jag längtar tills du kommer hem så allt kan bli som vanligt igen. Det har varit en tuff perido i vårat liv och du är inte här när du verkligen verkligen borde vara här. Kom hem nu min bror så vi kan få vara busiga syrran och brorsan som vi alltid varit. Jag tänker tillbaka på våran barndom och hur tajta vi alltid varit och hur roligt vi alltid haft tillsammans. Jag vill att vi ska vara små igen och ha dom roliga stunderna tillsammans igen, jag saknar dom bror. Kommer du ihåg när vi var små och du fyllde år och jag vill blev jätte ledsen för att inte jag fick presenter och tårta som du fick ser du bilden framför dig när jag börjar gråta och bråka med dig om det och vad gör du? Du delar med dig och vill att jag ska blåsa ut tårtans ljus med dig och hjälpa dig att öppna presenterna. Bror du är min lillebror men du har alltid varit den som varit lugn och haft så mycket kärlek att dela med dig av. Jag älskar dig för det jag älskar dig för den du är skiter i vad som har hänt du är min lille bror och jag kommer alltid älska dig för du är den bästa brorsan man kan ha. Bror kom hem nu för vårat liv har precis börjat och äventyren och världen väntar på oss....
3 Månader och 8 dag kvar, sen är du hemma för alltid min bror <3
2011-04-12 ? 13:45:45

Britney Spears Is Back

The B is Back, och hon gör det riktigt bra. När jag lyssnar på hennes låtar så tänker jag bara tillbaka till "slaget" hehe det var namnet på våran grupp när jag dansade med tjejerna i Osby. shit vad jag saknar det. Det var verkligen tider det, borgen nästa varje dag gud vad roligt det var. Spola tillbaka tiden hade inte varit fel. Saknar att dansa att träffa tjejerna i gruppen varje dag nästan och få göra det man verkligen älskar att göra. Men nu är alla helt utspridda någon bor i Stockholm nån i Malmö nån i Halmstad och alla har sina egna liv. Så blir det väl när man blir äldre.
Miss it :(
2011-04-06 ? 17:50:00

Rihanna on stage

Rihanna S&M Brit Awards performance
Jag tror ni har börjat förstå att jag har fått en "thing" för Rihanna jag bara diggar henne något så otroligt så E jag hoppas du kan komma ner till Malmö så vi kan gå och kolla på henne tillsammas.
I need it all
The money the fame the cars the clothes
I cant just let you run up on me like that
(All up on me like that) yeah
I see you aiming on my pedestal
So I think I gotta let u know
2011-04-06 ? 15:09:00

I'm fuckin' perfect

Varje dag när du vaknar säg till dig själv att du är helt jävla perfekt för det förtjänar du. Jag gör det, jag är det och kommer alltid att vara. Du med!
Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me


2011-04-06 ? 11:03:00

God Morgon

Nu drar jag iväg till träningen, vad tycker ni om dessa låtar? Musik är viktigt för mig speciellt på morgon det är alltid musik i högtalarna på morgonen jag blir på otroligt bra humör. Bra musik = Bra dag
2011-04-05 ? 21:01:00

Rihanna Italian Vogue

Baby you got me, aint nowhere that I’d be
Then with your arms around me
Back and forth you rock me
So I surrender, to every word you whisper
Every door you enter, I will let you in
2011-04-05 ? 19:13:18

Letsdeal.se

Har ni har talas om denna sidan någon gång har ni inte det så rekomenderar jag er att gå in på deras hemsida och bli medlem för att få en massa unika erbjudande från din stad. Jag själv sparade 800 kr när jag köpte lets deal kortet till Itrim där jag tränar. Kika in och kolla nu är det någon Masage som man kan köpa för ett mycket billigt pris
Check it out http://www.letsdeal.se/r/36758/sverige/
2011-04-05 ? 16:19:00

Malmös nya stjärnor

Mixa detta tillsammans i en helt unik låt och låten är en hit =)
2011-04-05 ? 12:17:10

Dåligt Bloggande

Ja jag vet, e kass på detta inte värsta proffset precis hehe..
Jag har haft en hel underbar helg, hemma tagigt det lugnt har varit en Spa helg =)
Igår var jag på Ams hela dagen sen så drog jag och tränade och efter det så stack jag med en vän till studion.. Nu ska jag dra ut till Ams igen, måste ha ett jobb ju gör allt för att få ett. Sen så drar vi till studion där åretsw hit håller på att inspelas. Det var det hoppas ni får en underbar dag
<3
2011-04-01 ? 18:36:00

Nelly.com för Män

Tröjor
Tommy Hilfiger - Pacific V-Neck SweaterLjung - WestonLjung - Logan
Scotch & Soda - Striped Crew Neck SweatSamsøe Samsøe - Tristan O-Neck KnitFilippa K - French Stripe Boatneck
T-shirts och Piké
Diesel - T-Smile-R T-ShirtWESC - Overlay Biggest T-ShirtPace - Striped Tee
Ed Hardy - Brave Hearts TeeJack & Jones - Ground Tee SSFred Perry - Fred Perry Madras Print T
Skjortor och Kavajer
Minimum - Ari ShirtMouli - Floren ShirtFred Perry - L/S End On End Shirt
Savvy Citizen - San Siro ShirtSelected Homme - One Peter Canberra ShirtSelected Homme - Sam Blazer
Jackor
Elvine - Helium JacketSuit - Square CoatFilippa K - Army Field Jacket
Jeans & Byxor
Diesel - Thavar 008X2Jack & Jones - James Noa Blue CompactDiesel - Zatiny 008J4
NN.07 - Simon ChinoNN.07 - Simon ChinoRed Collar Project - Hugo Chinos
Allt kommer från http://nelly.com
2011-04-01 ? 13:05:00

Linda's film tips

Världens Bästa Film
Okej kanske överdriver lite men jag älskar denna filmen har sett den flera gånger.

John Tyree (Channing Tatum)är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut.



Jag grät när jag såg denna filmen jag tycker den är så otroligt fin. Hoppas ni tycker om den.

Om

Min profilbild