2011-01-28 ? 21:12:35

Väntan är så otroligt lång!

Jag väntar och väntar och väntar, nästa vecka är en speciell vecka för mig sitter som på nålar och väntar på svaret om det där jobbet jag verkligen vill ha. Men vi får se hoppas men vill inte hoppas för mycket för då blir jag bara besviken om jag skulle få ett Nej!


Annars ser mina dagar lika dana ut, man har vänt på dygnet och gör inte mycket alls. Jag har suttit och kollat på typ alla serier i världen. Jag har suttit och kollat på Glee säsong 2 nu hela dagarna, älskar den serien och tv4 har ju flyyttat den till tv11 så jag "lånar" ner avsnitten till min data =)

Häromdagen så var jag och min kära mor ute och åt tillsammans, vi bestämde oss för Kina mat och passade på att testa lite Sushi, det var otroligt roligt att se mamma äta det heheh, hon tyckte inte alls det var gott hehe =)
Plus att vi satt och käkade med ätpinnar det gick bättre än vad jag trodde. Det e roligt att testa något nytt...!
Så vad ser jag fram mot nu, svar från jobbet och självklart en underbar resa med min mamma.. Jag har bjudit med min mamma på en resa till Paris bara jag och hon det ska bli helt underbart =)

Haha denna bilden av mamma med ätpinnar e lycka, underbar dag med min älskade mamma <3

2011-01-23 ? 21:20:14

I'm going crazy

Okej ja jag vet jag har inte skrivit på väldigt länge nu, men ibland kommer du upp en hel del imellan.
Mina senaste dagar har bara varit mer än lugna, Jag har varit på en hel del möten fram och tillbaka så det blir väl så.
Jag var på en arbetsintervju i Fredags som jag tyckte gick ganska bra så vi får se vart det leder någonstans, Hoppas verkligen att jag får jobbet. DÅ hade jag verkligen varit världens lyckligaste tjej. Senast den 7 Feb kommer svaret så jag håller mina tummar tills dess.
Annars vad har jag gjort, KOLLLLLLAT HANDBOLL gud vad jag är en sucker för handboll alltså, jag älskar det speciellt när svenskarna är så otroligt duktiga. Idag matchen mellan Sverige - Kroatien så skrek jag mig hes så spännande det va... Men dom vann helt underbart =)
Nu sitter jag och kolla på Danmark när dom spelar, jag är inte så rolig att umågs med när det är VM i handboll =)
<3

Här får ni en liten bild från Barcelona =)

2011-01-16 ? 01:52:45

Bedöm din framgång efter vad du var tvungen att ge upp för att få den.

Vad va det jag gav upp för att bli den jag är idag? Mycket!
Många tankar snurrar runt i mitt huvud med jämna mellanrum, men ibland sitter jag och verkligen tänker på vad vi människor egentligen måste ge upp mycket för att kunna nå den framgång man verkligen vill nå.
Vare sig det är i familj, Äktenskap, Jobb eller vänner så är det alltid något man gett upp.
Visst är det många gånger man har nått något bättre när man väl gett upp men även många gånger så har man gett upp något man då inte insåg var så bra och man hamnade till ett sämre.

Ja du dom orden Bedöm din framgång efter vad du var tvungen att ge upp för att få den sa den vise Dalai Lama, och jag tycker det är ett par viktiga ord som man borde ha med sig ofta när man tänker tillbaka på vad man har skapat och gjort. För vare sig man gett upp något bra eller dåligt så har man iallafall lärt sig något på vägen!

Och visst lär man sig mycket, från sitt förflutna och från idag, jag växer av det och det gör mig till den person jag är idag. Jag tycker om mig jag tycker om den jag är och vad jag står för! Det är inte alla som gör det. Stå upp för dig själv alla människor gör vi misstag i livet, men vem är du om du inte lär dig utav det!

Va stolt för din framgång då och nu!

<3
2011-01-14 ? 15:40:41

If we don't learn easy lessons, they get harder.

Vilken natt!
Som arbetslös så har men en förmåga att vända på dygnet, eller iallafall jag gör det!
Så det betyder jag att jag sover väldigt länge och är uppe väldigt länge och det är fan inte bra någonstans, hatar det!
Så nu är det på tiden att jag vänder tillbaka på dygnet för jag orkar inte så här.

Idag är en lugn dag ska hem till en vän och ta det lugnt, Några glas vin och Sex And The City 2 är vad som står på schemat. Jag älskar sånna chill dagar så det ska bli skönt att ta det lugnt innan mitt liv snart börjar gå i 190 och jag inte kommer ha en stund över till att bara ta det lugnt. Men det ska också bli skönt det för jag orkar inte med denna otroliga sega vardag. Dystert ute och arbetslös , heheh nu kom klaga linda tillbaka.

<3
2011-01-13 ? 22:02:20

Livet behöver inte vara perfekt för att vara HELT underbart!

Gud vad jag klagar har jag märkt, jag vet dåligt tålamod och restlösheten har tagigt över mig....!

Men jag sitter och funderar på allt man egentligen har, jag har en förmåga av att vara riktigt förhastad människa och inte tänka efter innan jag agerar, men oftast så visar det ändå sig att den magkänslan jag har haft som gjort att jag har agerat ändå visar sig stämma.

Jag snackar om vänner nu, hur man kan misstolka människor så mycket och att dom helt plötsligt visar sig vara motsatsen till vad man trodde att dom var. Jag har haft många runt om kring mig som jag verkligen är glad över att jag inte har i mitt liv längre, människor som själva inte inser vilken falskhet dom lever med eller villket falskt liv dom har. Jag snackar om vänner som jag har haft som är så Satans ytliga. Allt handlar om vad man har, pengar ju mer vänner desstu bättre man ska ha märkeskläder man ska resa en j*vla tävling helt enkelt, och jag undrar hur kan man leva så, hur kan man leva i en tävling den som har mest är mest populär eller vad e det???

Jag är så JÄVLA nöjd med det jag har, jag har min helt underbara älskade familj jag har min helt underbar vänner och jag har mig själv en tjej som inte sitter och tävlar med andra människor om vad jag har eller inte har om jag har råd att resa eller om jag har pengar till den där väskan som kostar 5000 kr jag är nöjd med det jag har och kommer alltid vara. Det bästa är att jag är så fucking glad för alla människor skull dom som kanske har mer än vad jag har men jag tänker inte sitta och tävla med er, varför? Jo för jag har det jag har.... Jag är bara glad för eran skull...

Om människor hade slutat tävla med andra och istället hade varit glada för andras skull så kanske ni hade mått bättre... Lev livet som det är och med det du har sluta leva i denna meterilla värld för alla kan inte få allt och alla människor kan få det DU har, men tävlar inte om det!!



<3


2011-01-13 ? 15:12:23

Going Crazy Now Auhhhhhhhh



Denna låten går på högsta volym här hemma, sen Nesrin introducerade denna till mig så är den igång hela tiden. =)

Riktigt bra låt, och det skadar ju inte att tjejen som sjunger är en riktigt grym sångerska.


Nu till annat! Om det finns något annat. Min vardag ser lika dan ut varje dag. UTTRÅKAD till max är jag. Måste komma iväg måste komma igång måste BORT, aaa många måste va! Sinnes!
Igår, var jag ute med min kära mor och skulle handla lite saker, kom hem med allt förutom det jag egentligen skulle ha. Blev shoppat lite klänningar och lite andra plagg, behövs det också ju =)
Idag ska jag inte göra något, eller jo det ska jag ska ut och ta en stor kopp kaffe med en vän, det ska bli mysigt!
Men förutom det så ska jag sitta hemma, min nya grej är ju AMS.SE alltid bra =)

fan vad tråkigt det är att vara arbetslös, hur orkar ni som är långtids arbetslösa men långtids menar jag dom som är arbetslösa mer än 1 månad, jag börjar ju bli GALEN.
Arbetsnarkoman utan att ens ha ett jobb JOBB JOBB JOBB

>3
2011-01-12 ? 16:51:47

God mat och Bio!

A gud vad dessa dagar är långa när man inte har något att göra, HATAR att vara arbetslös det värsta som finns verkligen. Men men snart hoppas jag att jobbet är mitt och jag kan dra härifrån.

längtar mig verkligen bort från Malmö bort från Sverige och till någon underbar plats i världen. Vart det blir det återstår att se. Jag tycker ju det e så tråkigt det här att sitta hemma okej man går ut fikar med sina vänner hittar på något då och då men ändå palla med det hela tiden liksom man vill ha JOBB och en annan sorts vardag.
Vad jag klagar, I Know men sån e jag när jag inte får som jag vill eller när jag tycker att tiden går så Jävla sakta jag har verkligen ingen tålamod alls helt sinnes. ORKKKKA vänta till mars...:(

Men jag har en annan sak att se framimot innan mars och det e jag glad över, Snart blir det en liten resa bort från Sverige iallafall för några dagar...=)

Så tillbaka till varadagen, va ner på Ams och snackade om jobb, det kommer in en ny "lag" eller vad man nu ska kalla det för den 1 feb för dom som vill flytta utomlands och jobba (EU) så jag var och snackade lite med dom om det, det låter bra så får se vad dom kan hjälpa till med. Ikväll ska jag ut på en trevlig middag och bio efter det, ska bli väldigt mysigt =)


<3
2011-01-11 ? 21:03:54

En helt underbar lugn dag

Aa det e så underbart att bara sitta hemma o ta hand om sig själv ibland.
Och det är exakt det jag har gjort idag, känns skönt.
Imorgon är det mycket att göra ska dra ner till arbetsförmedlingen angående jobbet, sen blir det npg fika på stan eller något. Det återstår att se.

Mycket som springer runt i huvudet på mig nu när det gäller jobb o grejer. Vad ska jag göra, vet jag själv inte än! Men det kommer väl bli bra det också.
Har många bollar i luften så får se vilka av dom som blir verklighet, tänk tänk tänk...!

Snart är det intervju som gäller för fulla muggar så håll nu tummarna alla att jag får detta jobbet och allt blir exakt som jag önskar att det ska bli....


<3
2011-01-11 ? 00:34:49

Nu kör vi!

Känner verkligen att det e dags nu att ta tag i bloggen igen.
Vi kör som vanligt, jag skriver ni läser =) Och kommenterar självklart!

See yaa

Om

Min profilbild