2011-03-31 ? 22:06:56

Resa till Thailand

Jag sitter och letar resa till Thailand då jag vill åka dit i vinter. Jag vill åka dit i December men vill boka biljetter redan nu. Jag har aldrig varit i Thailand och vet inte riktigt vart jag ska åka, därför behöver jag nu tips av er som har varit där. Vart tycker ni att jag ska åka vilket ställe är bäst? Vilket ställe är det man åker till? Jag kan inget om Thailand så jag behöver verkligen tips innan jag bokar.
bloglovin
2011-03-31 ? 21:35:28

Kosova hit 2011 Craziest & Ferati - Dy Pjes

Craziest & Ferati började rappa tillsammans för 2 månader sen och har nu gjort en hel del låtar. Här har ni deras första låt som dom spelat in i en studio i Malmö. Craziest & Ferati är från Kosovo men kommer göra bode Albansk och Engelsk rapp.
Check it out and enjoy!
2011-03-31 ? 21:01:08

Linda's film tips

Igår kollade jag på en rolig film, jag verkligen älskar Big Momma filmerna och nu har det kommit ut en ny Big Momma film Big mommas like father like son jag rekomenderar verkligen den. Man kan "låna" den på nätet eller kolla på den på bio.
Malcom Turner är en tuff FBI-agent som också är en mästare på förklädnader. Han får i uppdrag att skydda en ensamstående mamma, Sherry och hennes son från en förrymd fånge. För att dölja sin identitet tvingas Malcom klä ut sig till den otroligt stora damen Big Momma. Det hela blir ännu mer komplicerat när Malcom blir förälskad i Sherry, Malcom måste då komma på ett sätt att både fånga mannen och snärja sin kvinna.
2011-03-28 ? 23:07:25

Äntligen

Hemma efter en härlig kväll på Lilla torgs ute servering med Issa, gud vad jag älskar när man kan sitta ute och ta ett glas vin. Mera av detta och man mår kanon. Linda är officiellt ute från sitt ide, Heheh =)
Det märks när människor mår bra för det var verkligen fullt på lilla torg idag och det är Måndag Love love love that.
Jag dricker bara vitt vin ibland kan jag dricka rosê också. Mitt Favvo vitt vin är
2011-03-28 ? 13:41:57

Min nya träning

Itrim¨
Jag och Issa hittade ett super erbjudande på Itrim i Triangeln där man betalade 199 kr för 2 månaders träning. Jag är inte en person som kan gå och ställa mig på gymmet och träna för jag tröttnar så otroligt snabbt men Itrim tycker jag om, man tränar 30 min pass i cirkelträning vet inte hur jag ska förklara men man är på en station i 30 sekunder sen byter man varannan station är styrka varannan konduktion det är faktiskt skit bra, kolla in hemsidan om ni vill komma igång med träning och gå ner i vikt.
http://itrim.se
2011-03-28 ? 13:29:25

Besviken

På dig, och ditt beteende....!
2011-03-23 ? 22:39:55

Next big stars of Sweden : Systrarna Gashi

Stora syster Vlora Gashi, grym 18 årig tjej som vet vad hon vill och gör det riktigt bra.
Lilla Syster Donika endast 10 år som nu har upptäckt hennes underbara talang. Denna unga tjej har redan fått sjunga för Kronprinssesan Viktoria och Kronprinsen Daniel när dom var i Malmö. Donika och Vlora sjöng Impossible för dom.
2011-03-23 ? 20:32:00

Linda vill ha från Nelly.com - Klänningar

Club L - Frankie DressThree Little Words - Chiffon Strap DressNelly Trend - Icon Dress
Club L 299:-                                 Three little words 379:-                Nelly trend 699:-
Jarlo - Polly DressPearl - Queeni Mini DressHonor Gold - Marylin Mini Dress
Jarlo 499:-                                    Pearl 349:-                                  Honor Gold 449:-
Angeleye - Rose Chiffon DressVero Moda - Alma Frill Mini DressVila - Calma Tunic
Angeleye 349:-                             Vero Moda 359:-                         Vila 399:-
Alla produkter är lånade från http://nelly.com
2011-03-23 ? 20:13:00

"Gossip Girl" Blake Lively for Chanel

“Gossip Girl”-stjärnan Blake Lively är ni ansiktet utåt för Chanels väskor. Jag har sett alla avsnitten av Gossip Girl och jag tycker verkligen om henne i serien, och älskar allt hon har på sig. Men tänkte visa lite bilder från hennes kampanj med just Chanel. Här har ni lite bilder och fotografen av dessa bilderna är ingen mindre än Karl Lagerfeld. vad tycker ni?
Visste ni att Karl Lagerfeld har en Svensk pappa, tycker jag är lite häftig då han är en sån stor modeskapar han har jobbat för Chanel i över 12 år och har även gjort design för H&M.
2011-03-23 ? 15:49:29

Rihanna American Vouge

Det är första gången Rihanna är med i American Vouge och jag bara älskar dessa bilder. Hon är så otroligt vacker. Vad tycker ni?
Rihanna har på sig kläder från Chanels vår collection.
2011-03-22 ? 21:37:50

En underbar dag

Idag har det varit helt underbart väder idag, solen sken och det blåste inte våren är här och den är så otroligt välkommen. Idag har jag varit hemma hos en vän och hälsat på, hon och hennes barn är så otroligt underbara man blir verkligen sugen på att skaffa barn när man träffar hennes barn. Nu ligger jag framför tv:n och är helt slut så ska lägga mig och kolla på en film och försöka sova.
2011-03-22 ? 13:19:00

Linda vill ha från Zara

ZIP-BACK DRESSLINEN DRESS
Zip-Back Dress 299:-                             Linen Dress 399:-
Dree with flared skirt 559:-
STRAIGHT TROUSERSTROUSERS WITH ZIPS
Straight Trousers 559:-               Trousers with zips 299:-
OPEN WORK PEEP-TOEBUTTONED WEDGE SHOE
Open Work Peep-toe 679:-              Buttoned Wedge Shoe 799:-
WEDGE HEEL BOOT
Wedge Heel Boot 799:-               Väska 949;-
Alla varor kommer från http://www.zara.com
2011-03-21 ? 20:41:03

Någon som vill med?

Någon som vill med och kolla på Rihanna i Malmö i Oktober skriv till mig!
2011-03-21 ? 18:21:49

The real Housewives of Beverly Hills

Jag vet inte om denna serien än har börjat sändas i Sverige än, men gud jag har precis kollat färdigt på alla avsnitten men jag måste säga att dessa serier är sånna serier som man inte vill kolla på men ändå inte kan låta bli att se på. Dessa kvinnor är sjukt rika och lever i Beverly Hills 2 av dom Kyle och Kim är Paris Hiltons mostrar. Sen har vi Lisa en engelsk kvinna som bor i ett sånt otroligt stort hus och har pengar så hon inte ens vet vad hon ska göra av dom. Det är helt sinnes, konstigt hur vissa männisor är så sjukt rika och inte vet riktigt vad dom ska göra av allt medans det finns människor som inte har mat att äta för dagen. Nu tänker jag på människor från USA bode fattiga och rika. Antingen är du sjukt rik eller sjukt fattig. Men det var inte det jag ville skriva om utan jag ville bara säga att jag önska jag kunde få vara en av dom för en dag bara för att få känna hur det egentligen är att va snuskigt rik. Jag är nöjd med mitt liv det har jag alltid varit vare sig jag har ett jobb eller inte så gör jag det bästa av allt, men visst hade det varit häftigt och va snuskigt rik för en dag, då hade jag lätt velat vara Lisa jag diggar henne.
Har ni sett dessa avsnitten?
2011-03-21 ? 15:00:00

God mat är lycka

Idag skiner inte solen och det är dystert ute, usch nu får det jätte gärna bli varmt ute och värmen får mer än gärna stanna. Idag har man inte så mycket för sig, hade ett möte halv 2, jag skulle även på en jobbintervju idag men jag hade lyckats dubbelboka mig själv. Förstår inte det riktigt för jag har inte haft några möten på väldigt länge och nu när jag väl har det så dubbelbokar jag, ja så är det att vara Linda ibland.
Nu är jag hemma men ska dra ut snart igen och handla något gått att äta.
Jag älskar att laga mat så igår gjorde jag wokade nudla med en massa goda grönsaker och kyckling, idag vet jag inte vad jag ska göra men funderar på lövbiff med potatisklyftor eller pommes mmm det hade verkligen varit gottt. Får se vad det blir, vet ni vad jag har länge funderart på att anmäla mig till den halv 8 hos mig det hade fakiskt varit roligt men vågar fan inte heheh:P Får se men mat älskar jag så jag får nöja mig med att laga mat åt min älskade familj varje dag istället =)
Bilder lånade från google
2011-03-21 ? 11:00:00

Linda vill ha från H&M

Alla bilder är lånade av H&M.se
2011-03-20 ? 23:18:45

Svenska Filmer

På Svt1 så gick precis filmen flickan som lekte med elden, brukar inte kolla på svensk film har aldrig riktigt tyckt om Svensk film men nu på sistonde så har jag kollat på svensk film den ikväll och igår kollade jag på Snabba Cash och jag måste verkligen säga att det har ändrat helt min uppfattning om svensk film. dom var faktiskt riktigt bra. Andra Svenska filmer jag tycker om är självklart Farsan & Jalla Jalla. Vad tycker ni om Svenska filmer?
2011-03-20 ? 17:07:24

Jag <3 Barcelona

Jag åkte till Barcelona i November 2010 med en tjejkompis till mig. Jag bara älskar Barcelona det är min favorit stad. Älskar allt med Barcelona, folket, maten, utekvällarna ALLLLLLT.
Så vad kan man göra när man är där nere: Självklart är det den kända kyrkan Segrada Familja. Vi tog Metron dit, så fort man går av metron och kommer upp så ser man Kyrkan så den är inte så svår att hitta.
Efter att vi kollade på Kyrkan så satte vi oss och åt Lunch på en Italiensk restaurang som ligger precis övergatan vid kyrkan, dom har riktigt god mat kommer bara inte på vad den heter men den ligger på samma sida som Metron när man hoppar av. Denna restaurng finns även på La rambla.


Sen är det Park Güell, den ligger en bit utanför stan, vi tog Metron dit och sen promenerar man en liten bit. Det finns skyltar till parken eller så frågar man bara någon på gatan (människorna är verkligen jätte trevliga där)
Parken är helt underbar, utsikten över hela Barcelona är to die for.
När vi var där i November så var vädret helt underbart, trodde det skulle vara kallt men det låg mellan 18-20 grader hela veckan vi va där.

MAT: Det finns en hel del restauranger vid hamen Port Olympic, vi var bara där och åt en kväll men där finns allt man kan tänka sig att äta. Sen tyckte jag om dom här små restaurangerna som fanns lite överallt, där fanns det riktigt god tappas och paela. Loved it.


FESTTTTTAAAA:
Nu ska vi se vill ni ha mycket turister blandat med lite av Barca folket så ska ni dra till stranden (precis nere vid port olimpis gång avstånd från restaurnagerna där finns SHOKO , CATWALK och OPIUM riktigt grymma ställen med en massa folk när jag va där =)
Sen vad jag även på Buddha Bar ( Monk Club) Minns inte var den ligger heheh men det e bara o fråga alla vet vart det e, Ritkigt bra ställe med en massa skön hiphop & rn'b
Vi bodde på Ayre Hotel Caspe, låg gångavstånd från "city", jätte fint 4 stjärningt Hotell jag tyckte jätte mycket om Hotellet och kan verkligen rekomendera andra att bo där, Vi betalade ca 50 euro per natt för ett dubbelrum. Vad mer är bra med Barcelona, självklart Shopping finns allt du kan tänka dig och väldigt nära till allt. Stora köpcentrum finns det mitt i stan. Det finns allt från H&M till Zara, Mango och sen till LV, Chanel så ni hittar allt där.

Jag höll på glömma det BÄÄSSTA med Barcelona och det är självklart Fotbollen, även om man inte är jätte intresserad av fotboll så borde man gå och kolla på en match. Vi var och kolla på Barcelona - Cuesta. Barca Vann självklart.


2011-03-20 ? 15:50:21

Trött på detta fan...


Text: TT
Publicerad 20 mars 2011 5.07 Uppdaterad 20 mars 2011 9.39

Malmö.
Smällarna av fyra skott väckte en man i stadsdelen Holma i södra Malmö i natt. Omedelbart efteråt hörde han att en moped kördes i väg. De fyra skotten träffade i taket.

Malmö

Smällarna av fyra skott väckte en man i stadsdelen Holma i södra Malmö. Därpå hörde han att en moped kördes i väg.

Någon sköt in i lägenheten på tredje våningen på Hyacintgatan klockan fyra natten till söndagen.

De fyra skotten träffade i taket. Det är oklart vad för slags vapen som använts.

Malmöpolisen förhörde ett vittne som var i trapphuset under skottlossningen.

Det är oklart om hot föregått skotten eller om adressen är tidigare känd för polisen


Gud vad trött jag är på detta området jag bor i, varje natt händer det något. Förra helgen så var det en 17 årig kille som blev skjuten på lördagen tror jag det var på Fredagen så hade dom lagt ut en bomb utanför butiken här sen på Söndagen så var det en jävla massa poliser här då det var en tjej som hade blivit inlåst av 2 killar som hade hållt henne inne i en lägenhet och våldagigt henne och skit (om jag inte minns fel). Det var förra helgen denna helgen så var det 2 killar som hade blivit knivhuggna i fredags och inatt så låg jag och kollade på film helt plötlisgt hoppar jag upp ur soffan när jag hör skottlossning. Ja då var det detta som hade hänt, artikeln ovanför. Det är helt sjukt, hur orkar dom och vad håller dom på med. Människor är ute och ränner hela natten och skjuter o knivhugger och grejer jag fattar inte varför det inte är någon som ser och gör något åt detta. Och jag förstår inte dessa unga killar varför dom inte gör något av sitt liv istället för att hänga runt. Man bli rädd fan jag vet att det inte brukar hända något om man inte är inblandad med dem eller något men va fan att vara på fel plats vid fel tillfälle räcker, Usch...

2011-03-19 ? 14:03:00

Vackra Kroatien - Zadar & Makarska

Jag tänkte dela med mig lite av mina resor jag har gjort, alltid kul att ge lite tips till dom som vill resa men inte vet riktigt vart.
Jag tänkte börja med att berätta om när jag var i Kroatien. Jag har varit i Kroatien många gånger men bäst var det när jag åkte ner dit med min ex Man, hans bror och hans tjej. Vi valde att åka ner dit med bil då vi ville åka till Kroatien, Montenegro (Ulqin) och Kosovo självklart.
När vi var där 2008 så valde vi att stanna i Zadar vi stannade bara där en natt och en dag för vi ville vidare men Zadar är en helt underbar "by" om jag får kalla det så. Vi höll oss nere vid hamnen solade och badade och bara njöt. I Zadar så finns det ingen sand strand utan det är stenar och jag själv tycker det är ett minus men det gör inget ändå för landet Kroatien är helt underbart ändå. Vi betalade ca 15 euro per peron/natt och bodde just nere vid hamnen i Zadar. Jag vill kalla Zadar för en båt by, träffade så otroligt mycket turister där nere som hade hyrt stora båtar som dom levde i och åkte runt med, det tyckte jag om hade verkligen velat göra det jag också kanske nästa gång.
Text lånad av Expressen
Zadars största sevärdhet är havsorgeln som är konstruerad av arkitekten Nikola Basic och invigdes 2005. Orgeln är ett "instrument" med 35 pipor som spelar "havsmusik" när vågorna för vattnet ut och in. Musiken hörs över promenadstråket längs havet.



Efter att vi lämnade Zadar åkte vi vidare till Makarska som ligger exakt vid kusten men längre ner i landet. Jag älskade Makarska, havet, folket, stranden (stenar) maten allt. Vi bodde i en lägenhet som vi hittade när vi kom fram dit det står jätte många vid vägarna med skyltar att dom hyr ut rum, jag rekomenderar alltid mina vänner att välja boende när man väl kommer fram för jag tycker det bli mycket billigare än att boka boende från Sverige. Vi bodde vid stranden och betalade ca 20 euro per person/natt. Det var en lägenhet vi hyrde en 3:a 2 sovrum plus eget kök. Helt underbart. Makarska har allt tycker jag, vi var aldrig ute och festade utan vi tog det lugnt men vi hörde att det fanns gått om uteställen vi höll oss istället till riktigt god mat nere vid underbar restaurang vid stranden. Det ja la märke till när vi var där att många Svenskar har "hittat" till Kroatien så det finns en hel del turister där.
Om man vill undvika mycket folk på stranden så kan man hyra en bil eller ta en taxi till dom mindre stränderna som ligger lite utanför Makarska tex Podgora eller Tucepi.
Vad som är riktigt gott i Kroatien är att sätta sig på en mysig restaurang beställa in en Karlovacko (öl) och grillad fisk, det är vad jag njuter av. Det finns mycket mer att erbjuda där nere.
Våran resa fortsatte neråt mot Montenegro och Kosov, men är det någon som är sugen på att åka ner och kan tänka er att bila ner GÖR DET ni kommer älska det.
Vill ni läsa mer om Zadar och Makarska klicka då på länkarna.
2011-03-19 ? 10:09:00

A new day, A lovely day !

Att vakna upp pigg så här tidigt på morgon är inte riktigt min grej inte sen jag slutat jobba iallafall men idag hände det så nu är jag uppe. Tänkte börja min dag med att ta en Powerwalk runt mina kullar och sen komma hem och ät en pampig frukost. Jag är verkligen helt inne i det här med träningen och vill verkligen inte ge upp som jag alltid annars gör men nu blir det ändring på det där. Det hjälper ju inte precis att jag har VÄRLDENS träningsvärk heller men what a jag ska ner mina kilon så är det bara =) Jag älskar mat så den biten är ännu svårare men när jag kommer hem efter rundan så blir det pannkakor, det älskar vi här hemma. So see ya'll later!
Hahha Lovely
2011-03-18 ? 18:30:00

Linda rekommenderar

Häromdagen så såg jag en helt underbar film, det är en verklighetsbaserad film:
Året är 1976Fotbollscoachen Harold Jones (Ed Harris) i en skola blir vänner med Radio (Cuba Gooding Jr.), en man som är blyg och handikappad. Han säger att hans riktiga namn är James Robert Kennedy, som talar sällan. Efter några månader i skolan blir Radio populär, älskad och blir en symbol för befolkningen.
Man blir verkligen varm om hjärtat när man ser denna filmen, den är inte WOW men jag älskar den för den är så otroligt fin. Och Cuba Gooding Jr spelar rollen som Radio helt sjukt bra. Jag säger bara SE DEN!

2011-03-18 ? 17:08:18

A Woman's World

Idag har jag tränat styrka och har världens jäkla träningsvärk, det blir väl så när man inte använt sina muskler på länge. Men det är skönt som fan känns verkligen skönt att ha kommit igång på riktigt med träningen denna gången ska jag verkligen hålla igång.
Annars har jag haft en ta-hand-om-mig själv dag, helt underbart, ansiktsmask och måla naglarna och grejer helt underbart det också, sånt får jag aldrig nog av. Har även kollat upp det här med laser hårborttagning, vet inte riktigt vilken klinik man ska vända sig till det är skillnad på priserna men jag vet inte riktigt vilka som är duktiga, så ni som är från Malmö vet ni någon bra klinik man kan gå till. Jag ska börja med armhålorna och benen sen får vi se, vill verkligen bli av med allt.
2011-03-18 ? 12:00:00

Beach 2011

MItt mål

  • Gå ned 10kg i vikt
  • Bygga muskler
  • Komma i toppform
  • Sluta äta onyttig mat
  • Helt sluta med dåliga vanor (röka)
  • Vara redo för BEACH 2011

så här ska jag nå mitt mål

  • Powerwalk varje dag
  • Styrka minst 4ggr/veckan
  • Kondition minst 4ggr/veckan
  • Alltid ha en minst dag i veckan där jag tar hand om mig själv & gör sådant jag tycker om
  • Äta regelbundet & hälsosamt, planera i förväg

STARTDATUM: OMGÅENDE

SLUTDATUM: JUni

Så vad tycker ni ser det bra ut, jag ger 100% nu för att fixa detta för nu jäklar är det på tiden för mig att komma i topp form. Jag började med min träning igår och idag börjar jag med min nya "diet". Min nya diet kommer bestå av nyttig mat för nu har jag legat hemma tillräckligt mycket och bara degat så det MÅSTE bort det som hamnat på min kropp undet vintern. Nu kör vi ALL IN
Detta är inte mitt mål för så kommer jag aldrig se ut och vill inte det heller



Normal vikt och Kurvig hur sexigt är inte det..? Det är så jag vill vara...!
2011-03-18 ? 00:40:56

Dröm om morgondagen.....

Minns gårdagen


Lev idag


 

2011-03-15 ? 17:40:49

När solen skiner...

Härligt Härligt Härligt, vad härligt det var att vakna upp och solen sken igenom fönstret. Satte mig med en stor kopp kaffe på balkongen och njöt. Gud vad jag älskar Vår och Sommar alltså jag är en människa som borde bo i ett varmt land (året runt varmt) Jag blir så otroligt deprimerad på Hösten och Vintern hatar verkligen det. Jag är född på sommaren så det är säkert därför jag älskar sommaren och värmen :P


Nog snackat om det, nu sitter jag här på datan och söker en massa jobb, det är inte lätt det här med jobbsökande men jag har varit arbetslös nu alldeles för LÄNGE nu usch hatar det jag älskar att jobba så nu måste jag hitta något som jag verkligen vill jobba med =) Jag har även sökt en utbildning på Komvux men har inte fått svar än så jag håller tummarna att jag kommer in..

Frihet
2011-03-14 ? 16:00:00

I Will Die For You.....

Jag tror jag missade den stora "hypen" över Bruno Mars men nu har jag hittat han och jag bara älskar denna killens musik, hörde att han skulle ha konsert i Kph snart hade lätt velat gå dit faktsikt.
Jag är inte så bra på det där med nyheter och när det är något som bli hypat så jag tycker bara det är bra att jag hittat hans musik nu och inte när alla andra gör det. Jag vet att hans första låt blev sönder körd på radion men nu lyssnar jag inte så mycket på radio så jag ska inte köra sönder denna inte.
Appropå det här med konserter så är det en konsert som jag verkligen verkligen verkligen vill gå på och det är....
Och det bästa är att hon ska ha sin konsert i MALMÖ, men det är ingen som vill gå med mig och vill inte gå själv så vi får se hur det blir med det, men det hade verkligen varit grymmt att få se henne live, diggar henne riktigt mycket. JAg VILL VARA HON, underbara Kvinna!
2011-03-14 ? 14:08:13

Då och nu.. Skillnaden? - Synen på livet!

Mina minnen är fina från denna plats......

Hittade en bild på mig som togs tror måste varit 2008 i min gammla hemstad Falkenberg. Här står jag på bryggan på Skrea Strand och jag älskar det. Jag älskar den platsen i Fbg, har så otroligt många minnen där. Bode fina minnen dåliga minnen och minnen som jag aldrig vill glömma vare sig dom är bra eller dåliga.
<3
2011-03-13 ? 23:19:08

Alla gör vi misstag.....

Utan misstag finns det heller ingen lärdom....
2011-03-13 ? 00:07:39

Det är naturligt för en kvinna att se felen hos en begåvad man och de goda sidorna hos idioten.

2011-03-11 ? 20:32:24

När livet tar en vändning!

Nu har jag kommit till en punkt i livet där jag inte vet vad jag ska göra. Jag har fastnat och kan inte hitta en utväg för att allt ska kunna bli bra igen.



Förtroende för en människa kan försvinna på dirketen och att få tillbaka det förtroendet är inte det lättaste, och nu har jag hamnat i den sitautionen där jag varken vet in eller ut. Jag vet inte hur jag ska rätta till detta jag kan inte sitta och säga vad det handlar om för då är alla så dömmande men jag vet inte hur jag ska göra detta själv. Varför kommer man till denna punkten där man måste välja, och vad ska jag välja? Dom som läser min blogg undrar vad det handlar om men det är så otroligt svårt för mig att öppna mig och berätta vad det handlar om.
Det löser sig säkert, men denna bloggen är till för att jag ska kunna skriva av mig och det är det som betyder något för mig. Jag måste få skriva av mig och läsa igenom det och försöka hitta en lösning till mitt problem.

Ibland tar livet en oförväntad vändning, och man måste lösa det men nu kan jag inte lösa detta utan att förlora det jag bryr mig om........

2011-03-09 ? 01:16:03

It is what it is!

Idag har jag varit hemma hela dagen, spran ner till affären för att handla in lite gott. Jag var nere och handlade ingredienser för äppelpaj och till maten, Idag var det ju kvinnodagen så jag ville laga något gott till mig och min älskade Mamma.
Efter det så fick jag trevligt besök och satt och drack kaffe och åt äppelpaj, gott speciellt när man har underbart sällskap. Vi satt och kollade på Parkeringskriget, har ni sett det innan hahaha jag dör Garfield är bara bäst.
Jag är konstig jag vet, jag och Tv:n är bästa vänner när det är kallt ute. Eller allt som befinner sig inomhus är mina bästa vänner när det är kallt ute, usch vad jag hatar Vinter och kyla. Jag har sett solen skina och att våren nästan är här men det spelar inget roll det är sjukt kallt ändå... I whant Summer!
Foto: Colourbox.
O vad jag hade älskat att ligga på stranden nu och bara njuta av värmen och efter det...

Foto:Sydsvenskan
Dra ner till Lilla Torg och ta ett glas vin och njuta av alla härliga människor som är glada =) I love it and i Miss it!
Behöver inte vara Lilla Torg att ta en Servesa i Barcelona i Juni hade inte suttit fel =)
2011-03-07 ? 22:18:25

You know you love me XoXo Gossip Girl

Japp, det är mitt nya beroende Gossip Girl, jag har sett avsnitt innan men det är inget jag har följt men nu har jag sett nästa alla avsnitt och jag älskar den serien. Roligt att bli beroende av en serie det är SÅ typiskt mig.
Men så är det när man inte har något bättre för sig, man kollar på olika serier och vänder på dygnet, tycker jag om det NEJ men det är så svårt att hitta ett jobb som jag verkligen vill ha just nu. Jag har sökt skola också får svar snart om jag kommer in eller inte, kommer jag in så börjar skolan den 4/4, det hade varit roligt att börja skolan igen så vi får se.

 

2011-03-06 ? 23:20:46

Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen!

Japp ännu en gång så glömmer jag att blogga, jag är nog inte så bra på detta tror jag men jag skriver när jag känner för det och det e det som är viktigast.


Nej! Jag fick tyvärr inte jobbet besviken blev jag men var det inte meningen så var det inte. Jobbet jag sökte var i Spanien/Mallorca och jag var väl inte det dom sökte, blev riktigt ledsen men men life goes on.
Nu gör jag inget söker jobb i Malmö och ser vad livet har att erbjuda.

Jag var i Paris i början på Februari med min älskade Mamma, vi var där i 5 dagar och Paris var en helt UNDERBAR stad, älskade det! Ska försöka dra dit snart igen med en annan person =)

Om

Min profilbild